Voor een goede én betaalbare WordPress website.

WordPress logo

WordPress website laten maken

Volledig geoptimaliseerd voor desktops, tablets, smartphones én zoekmachines.

Wij ontwerpen en ontwikkelen een complete nieuwe WordPress-website voor je. Het content managementsysteem (CMS) WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Met dit supergebruiksvriendelijke systeem kan je ook zelf eenvoudig de website onderhouden. Uiteraard kan je dit ook door ons laten doen.

Ook WordPress-maatwerk en -plugins ontwikkelen wij met veel plezier. Wij houden wel van een uitdaging!

Eenvoudig zelf beheren

Support & onderhoud

Snel online

Wat zijn de voordelen van een WordPress-website?

  • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en werkt heel intuïtief.
  • Alle tekst, afbeeldingen, video’s en formulieren etc. kan je desgewenst zelf aanpassen.
  • WordPress is zoekmachinevriendelijk gebouwd.
  • Een WordPress-website is al tegen lage kosten te maken.
  • Er zijn voor WordPress-websites veel zogenaamde “plugins” beschikbaar, welke de functionaliteit van de site kunnen uitbreiden.
  • Geen gedwongen winkelnering: stel dat je niet tevreden bent met ons (dat kan, ook al hebben wij daar zelf geen ervaring mee ;)) dan zit je niet vast aan ons of een systeem dat niemand kent.
  • WordPress is continu in ontwikkeling om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen en veiligheidseisen.

Zoekmachinevriendelijkheid

Wie kent er nog iemand die niet via Google zoekt naar producten en diensten? Niemand toch? In Nederland begint 93% van de zoekopdrachten in Google. Het is dus belangrijk dat de website volledig geoptimaliseerd is voor Google. Hier zorgen wij uiteraard voor! Want hoe je het ook wendt of keert, het uiteindelijke doel is niet het hebben van een website, maar het krijgen van bezoekers die iets opleveren: zoals offerte-aanvragen, reserveringen, inschrijvingen, informatie-aanvragen of bestellingen.

Is WordPress ook geschikt voor jouw bedrijf?

WordPress is wereldwijd veruit het meest gebruikte CMS. Het wordt gebruikt voor grote en kleine bedrijven, zelfstandigen en voor grote en kleine websites. Voorbeelden zijn Het Witte Huis, CNN, Bloomberg, The Walt Disney Company en Sony Music. Maar ook in Nederland zijn er voorbeelden van WordPress-websites, zoals D66, Autotaalglas.nl, Diergaarde Blijdorp en vele anderen.

Wij zijn alle bedrijven van dienst: groot, klein, ZZP of MKB. Neem contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen je online succes te vergroten met een (nieuwe) website.  Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het offerteformulier. Indien wij aanvullende vragen hebben, nemen wij uiteraard contact met je op.

Works

Neem direct contact op voor meer informatie!