Online marketing als basis voor je online succes.

Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Zowel consumenten als bedrijven starten hun oriëntatieproces vrijwel standaard online. Uiteraard is Google hiervoor over het algemeen het startpunt. Een positie in de top 10 kan je helpen aan veel bezoek en zo ook veel conversies. Dat maakt het extreem belangrijk dat je website goed vindbaar is. Daarvoor kun je zoekmachinemarketing inzetten. Maar online marketing is meer dan alleen zoekmachinemarketing: ook e-mailmarketing is nog altijd een belangrijk middel. Groot voordeel van online marketing is dat het als geen ander middel in staat is om inzichtelijk te maken wat het effect is van al je investeringen.

Zoekmachine­marketing

Zoekmachinemarketing bestaat uit:

SEA

Zoekmachine adverteren

Door online te adverteren kan je in weinig tijd zorgen voor veel verkeer. Dit is mogelijk met Google Ads (voorheen Google Adwords). Ook hierbij helpt Webmedia works. Je hoeft zo niet al deze dure kennis in huis te halen, maar laat dit kostenefficiënt door Webmedia works doen. Lees snel verder op de pagina over adverteren in Google.

SEO

Zoekmachine-optimalisatie

Bij zoekmachine-optimalisatie of SEO (search engine optimalisation) is het doel om een website in de zoekmachines zo hoog mogelijk organisch te laten “ranken”. Dit wordt bereikt door de website qua inhoud (content) en techniek te optimaliseren voor Google. Webmedia works helpt hierbij. Lees ook onze pagina over zoekmachineoptimalisatie of meld je direct aan voor de SEO Quickscan!

Social media

Social media is het jongste online marketingmiddel. Social media is enorm in ontwikkeling, Facebook is alweer enige tijd een vaste waarde en partijen als Instagram of Pinterest groeien snel. Je zoekt ook richting in dit snel ontwikkelende social medialandschap? Neem dan snel contact met ons op!

Neem direct contact op voor meer informatie!