Op zoek naar digitaal goud?

Zoekmachine-optimalisatie: op 1 in Google is goud waard!

Het is enorm belangrijk om een hoge positie te hebben in de zoekmachines, en dan met name Google. Een hoge positie in Google is van levensbelang, want:

 • onderzoek wijst uit dat voor 95% van de Nederlandse internetgebruikers online oriëntatie bepalend is voor de aanschaf van een product of dienst. Of het nu gaat om consumenten of business-to-business!
 • Google heeft in Nederland een marktaandeel van 93% (wereldwijd 68%)
 • 68% van de internetters kijkt niet verder dan de eerste pagina van de zoekmachine

Een hoge ranking betekent automatisch enorm veel meer verkeer en dus, als de site goed werkt en voldoet aan de verwachtingen van de bezoeker, omzet!

Het is daarom van belang om een zo goed mogelijke positie te hebben in de zoekmachines. Met zoekmachine-optimalisatie werkt u aan een lange-termijn aanpak om een hogere positie in Google te verkrijgen. 

Wij helpen je omhoog in Google

Webmedia works helpt om te stijgen in Google. Wij analyseren je site, rapporteren over de verbeterpunten en helpen om deze punten door te voeren. Wij doen dit voor je of adviseren je huidige webbouwer. Tevens kunnen wij maandelijks je posities monitoren en continu advies geven hoe een volgende stap te zetten. Zo heb je er (bijna) geen omkijken naar en stijg je hopelijk  naar eenzame hoogte! Wij bieden hiervoor de volgende diensten aan:

Wist je dat de positie die je zelf in Google ziet, niet de positie hoeft te zijn waarop je site scoort bij andere mensen? Google houdt namelijk onder andere rekening met sites die je in het verleden bezocht hebt. En je zult ongetwijfeld regelmatig je eigen site bezoeken…

Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis zoekmachine positierapport aan! In het rapport geven wij geheel kosteloos aan wat nu je positie is op de gekozen zoekwoorden.

Een hoge positie in Google kan je veel omzet opleveren. Daarvoor is het van groot belang dat de website goed vindbaar is op de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Weet je wat je positie is in de zoekmachines op je 5 belangrijkste zoekwoorden (meer is mogelijk tegen een meerprijs)? En realiseer je je dat als de site op je eigen laptop goed scoort, dat niet wil zeggen dat dit ook bij andere mensen zo is?

Doe nu de SEO Quickscan en krijg inzicht in de huidige positie van je site en de verbeterpunten. De rapportage kan gelijk dienen als nul-meting, zodat je eventueel de maanden erna kan zien of er verbetering plaats vindt.

De SEO Quickscan geeft antwoord op de volgende zaken:

 • Voldoet je site aan de regels van Google?
 • Kan je website gevonden worden door zoekmachines, is de site goed “indexeerbaar”?
 • Is de site technisch goed opgebouwd?
 • Analyse rankingposities voor de 5 opgegeven zoekwoorden (“nul-meting”).
 • Op welke positie staat je site op de gewenste zoekwoorden?
 • Welke zoekwoorden bieden kansen en welke mis je?
 • Waar liggen de kansen en verbeterpunten?
 • Welke pagina’s bevatten fouten?

Naast de rapportage helpen wij u ook met:

 • Site-optimalisatie voor 5 zelfgekozen zoekwoorden.
 • Waar nodig herschrijven van teksten voor zoekmachineoptimalisatie (maximaal 5 pagina’s).
 • Maximaal 3 landing pages inrichten voor de gekozen zoekwoorden (meer is mogelijk voor een meerprijs).

Met de rapportage van de SEO Quickscan kunt u aan de slag om de site te verbeteren. Uiteraard kunnen wij dat traject ook voor u op pakken.

WAT KOST EEN SEO QUICKSCAN?

Normaal gesproken kost de SEO Quickscan € 650,- ex BTW. Momenteel hebben wij echter een scherpe aanbieding: voor slechts € 495,- ex BTW ontvang je een volledige rapportage en bent je op weg naar een hogere positie in Google!

Let op: zoekmachine optimalisatie is een continue proces. De beste resultaten worden dus behaald met de Zoekmachine optimalisatie abonnementen. De SEO Quickscan is een garantie dat de basis van de site goed is. Het dient ook als een solide basis voor een eventueel vervolg met de abonnementen. Indien je hierna besluit om ook een zoekmachine optimalisatie abonnement af te sluiten, dan hoef je geen set-up kosten te betalen!

Wij bieden vier Zoekmachine-optimalisatie abonnementen aan. Deze abonnementen zorgen voor een continue ontwikkeling van je positie in de zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie is een proces voor de lange termijn en deze abonnementen zorgen er dan ook voor dat dit de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Alle abonnementen bevatten de volgende onderdelen:

 • Zoekwoorden analyse
 • Zoekwoorden advies
 • Analyse positie zoekwoorden in Google
 • Advies voor landingpagina’s
 • Eventuele creatie landingpagina’s
 • Bewaking en beheer
 • Continue evaluatie en bijsturing
 • Adviezen voor artikelen en informatie op uw site

Bij al onze pakketten krijg je vooraf een gratis Zoekmachine positie rapport.

Zoekmachine optimalisatie abonnementen, prijzen onder voorbehoud en ex. BTW
Onderdelen abonnementAbonnement StarterPakket BronsPakket ZilverPakket Goud
Maximaal aantal zoekwoorden of zoekwoordcombinaties10304050
Rapportage per:kwartaalmaand maandmaand
Maximaal aantal opgezette landingspagina’s12 410
Éénmalige set-up kosten€ 100€ 150 € 200€ 300
Maandelijkse kosten€ 95€ 175 € 225€ 275

Gegarandeerd op 1 in Google met zoekmachine optimalisatie?

Nee, niemand kan dit garanderen. Sterker nog, partijen die dit wel garanderen kun je beter niet vertrouwen. Er zijn meer dan 200 factoren die bepalen hoe hoog een site scoort in Google. En daarnaast heb je ook te maken met de concurrentie. Wel kunnen wij garanderen dat je site echt geoptimaliseerd is voor de gekozen zoekwoorden. En je gaat een duidelijke verbetering merken. Met name met de abonnementen, omdat je dan niet eenmalig investeert, maar de site continu gemonitord en verbeterd wordt.

Adverteren in Google

Voor snelle resultaten is het aan te bevelen om te gaan adverteren op Google. Betaalde advertenties maken een steeds groter deel uit van de eerste pagina met zoekresultaten, deze staan zelfs boven de gratis zoekresultaten en vallen dus nog meer op. Je maakt dan o.a. gebruik van Google Ads (voorheen AdWords). Dit kunnen wij ook volledig voor je oppakken. Kijk hiervoor bij Online adverteren.

Neem direct contact op voor meer informatie!