Webdesign voor websites en webshops

Wij bouwen en ontwerpen websites en webwinkels met maar een doel: zorgen dat je (nog meer) online succes krijgt.

Webdesign

Als je een nieuwe website of webshop wil laten maken dan ben je bij Webmedia works aan het goede adres. Wij bouwen en ontwerpen websites en webwinkels met maar een doel: zorgen dat je (nog meer) online succes krijgt. Wij staan klaar voor alle bedrijven, MKB en ZZP’ers.

Wanneer wij het webdesign uitvoeren, krijg je sowieso altijd standaard de volgende voordelen:

  • zoekmachinevriendelijk
  • geoptimaliseerd voor desktops, tablets èn smartphones
  • modern ontwerp
  • aansluitend bij je huisstijl
  • zelf, indien gewenst, de site onderhouden met een content management systeem

Bij een nieuw ontwerp houden we uiteraard rekening met je wensen. Heb je een bepaalde huisstijl, wensen t.a.v. de vormgeving? Welke uitstraling wil je voor je website? We nemen het mee!

Maar wij zullen je ook adviseren: wat werkt goed? Zijn de teksten goed? Hoe kun je je bezoekers laten converteren? Dus dat doen wat belangrijk is voor jou: zoals het genereren van leads of het vergroten van de verkopen.

We gaan graag uitgebreid met je om de tafel om ook voor jou iets te creëren wat helemaal aansluit bij je wensen.

Goede code helpt bij een goed vindbare site.

Een website moet uiteraard ook goed gebouwd worden. Rekening houdend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet, apparaten, programmacode en zoekmachines. Tevens kunnen wij er een content management systeem (CMS) onder hangen, zodat je zelf de website kunt onderhouden. Heb je al een ontwerp voor de site of is het ontwerp gemaakt door een reclamebureau, dan kunnen wij zorgen dat het een goede, snel werkende website wordt. 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat jij krijgt wat je wenst en wat goed aansluit bij het bedrijf, huisstijl en visie.

Indien je reeds een website hebt en het onderhoud wil uitbesteden, dan kunnen wij dat ook voor je doen. Lees meer over de mogelijkheden om Webmedia works het onderhoud te laten doen.

Lees hier meer over:

Klanten