Interim online marketeer of WordPress developer

Interim / tijdelijk personeel inhuren

E-commerce, online marketing, management, WordPress development

Webmedia works kan ook een oplossing zijn om tijdelijk extra personeel in te zetten of voor opvang van zieken of langdurig afwezigen.

Jeroen van Krimpen, eigenaar van Webmedia works, is ook beschikbaar voor interim functies op het gebied van e-commerce, online marketing, management en WordPress development. Jeroen beschikt zodoende over een unieke combinatie van skills op het vlak van marketing/management/PHP/JavaScript/Wordpress programmeren.

Quote Jeroen van Krimpen:

Mijn passie ligt op het vlak van online media. Het neerzetten van mooie en converterende websites en het online vermarkten ervan geeft mij veel energie. Ik vertaal graag business en marketing doelstellingen naar een gedegen online strategie.

Ik heb een ruime kennis van o.a. marketing, management, social media, SEO, SEA en usability. Naast mijn marketingexpertise heb ik ook een gedegen kennis van de belangrijkste technische onderdelen van de online kanalen, zoals PHP, CSS en HTML. Maar ook met content management systemen, zoals WordPress, Joomla!, Shopware of Magento kan ik prima uit de voeten. Mede door deze kennis schakel ik makkelijk met techneuten in een online traject.

Naast online marketing heb ik ook ruime ervaring met offline marketing en leidinggeven. Graag werk ik samen met collega’s en/of medewerkers om gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken. Bij voorkeur met een “hands-on” mentaliteit.

Bekijk het linked-in profiel van Jeroen of neem direct contact met hem op: +31 (0)6 – 51 43 98 32.