Voor een goede én betaalbare website die jou verder helpt.

Webdesign // website laten maken

Volledig geoptimaliseerd voor desktops, tablets, smartphones én zoekmachines.

Wij ontwerpen en ontwikkelen een complete nieuwe website voor je. Indien gewenst inclusief content management systeem (CMS). Wij werken meestal met WordPress. Met dit CMS kan je ook zelf eenvoudig de website onderhouden. Uiteraard kan je dit ook door ons laten doen.

Eenvoudig zelf beheren

Support & onderhoud

Snel online

Zoekmachinevriendelijk webdesign

Wie kent er nog iemand die niet via Google zoekt naar producten en diensten? Niemand toch? In Nederland begint 93% van de zoekopdrachten in Google. Het is dus belangrijk dat de website volledig geoptimaliseerd is voor Google. Hier zorgen wij uiteraard voor! Want hoe je het ook wendt of keert, het uiteindelijke doel is niet het hebben van een website, maar het krijgen van bezoekers die iets opleveren: zoals offerte-aanvragen, reserveringen, inschrijvingen, informatie-aanvragen of bestellingen.

Nieuwste technologie en ontwikkelingen

Wij werken volgens de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Zo kun je ervan uitgaan dat de website goed leesbaar is op zowel desktops, tablets als smartphones. Middels zogenaamd “responsive webdesign” past de website zich automatisch aan aan het apparaat waarop de site bekeken wordt. Ook Google hecht hier veel waarde aan.

Wij zijn alle bedrijven van dienst: groot, klein, ZZP of MKB. Neem contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen je online succes te vergroten met een (nieuwe) website.  Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het offerteformulier. Indien wij aanvullende vragen hebben, nemen wij uiteraard contact met je op.

Zie hieronder een aantal van onze klanten:

Tarieven

We krijgen uiteraard vaak de vraag wat een website kost. Dat is echter niet 1-2-3 te zeggen, omdat de exacte kosten afhangen van je wensen. Wel durven we te stellen dat we voor (bijna) elk budget een mooie website kunnen ontwikkelen voor je. Op basis van een (eventueel telefonisch) kennismakingsgesprek maken we een definitieve offerte. Uiteraard komen we graag even langs om ons voor te stellen.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Neem direct contact op voor meer informatie!