Voor een goede én betaalbare website die jou verder helpt.

Webdesign // website laten maken Etten-Leur

Volledig geoptimaliseerd webdesign voor desktops, tablets, smartphones én zoekmachines.

Webmedia works is gevestigd in Etten-Leur en ontwerpt en ontwikkelt compleet nieuwe websites en webshops. Indien gewenst inclusief content management systeem (CMS). Wij werken meestal met WordPress. Met dit CMS kan je ook zelf eenvoudig de website onderhouden. Uiteraard kan je dit ook door ons laten doen.

Eenvoudig zelf beheren

Support & onderhoud

Snel online

Waarom je moet kiezen voor Webmedia works uit Etten-Leur:

  • lokale partner, altijd dichtbij
  • betrouwbaar
  • wij komen onze afspraken na
  • betaalbaar
  • goed webdesign
  • bij elk ontwerp wordt rekening gehouden met vindbaarheid in Google
  • geen eindeloze plannen, maar een pragmatische aanpak

Nieuwste technologie en ontwikkelingen

Wij werken volgens de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Zo kun je ervan uitgaan dat de website goed leesbaar is op zowel desktops, tablets als smartphones. Middels zogenaamd “responsive webdesign” past de website zich automatisch aan aan het apparaat waarop de site bekeken wordt. Ook Google hecht hier veel waarde aan.

Wij zijn alle bedrijven van dienst: groot, klein, ZZP of MKB. Neem contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen je online succes te vergroten met een (nieuwe) website.  Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het offerteformulier. Indien wij aanvullende vragen hebben, nemen wij uiteraard contact met je op.

Tarieven

We krijgen uiteraard vaak de vraag wat een website kost. Dat is echter niet 1-2-3 te zeggen, omdat de exacte kosten afhangen van je wensen. Wel durven we te stellen dat we voor (bijna) elk budget een mooie website kunnen ontwikkelen voor je. Op basis van een (eventueel telefonisch) kennismakingsgesprek maken we een definitieve offerte. Uiteraard komen we, indien gewenst, graag even langs om ons voor te stellen.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Works

Neem direct contact op voor meer informatie!